Τετάρτη
20 Σεπτεμβρίου 2017
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2558RSS FEED
Έρχονται τα νέα μέτρα...

Στη δίνη νέων μέτρων τα οποία θα κληθεί να επιβάλει και μάλιστα σύντομα πέφτει ξανά η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κλίμα ευφορίας και εξόδου από τις μνημονιακές πολιτικές, η οικονομική κατάσταση της χώρας, σε συνδυασμό με τις αναφορές ξένων αλλά και Ελλήνων αξιωματούχων, τόν διαψεύδουν για ακόμη μία φορά.

 

Το σοκ της οικολογικής καταστροφής που έχει υποστεί το μέτωπο του Σαρωνικού, ακολουθούν νέα ερωτήματα σχετικά με το γεγονός ότι το μικρό δεξαμενόπλοιο «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» όταν έφτασε στις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Πετρελαίων λίγες ώρες πριν την βύθισή του είχε στις δεξαμενές του πετρέλαιο.

Πριν από λίγες ημέρες, η Γενική Διευθύντρια της UNESCO, κυρία Irina Bokova, επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων,  όπου την υποδέχτηκε θερμά η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

 

Λύση εντός των παραμέτρων και του πλαισίου του ΟΗΕ για το Κυπριακό επιθυμεί ο πρόεδρος της Κύπρου Ν. Αναστασιάδης.

 

Πρόσκληση για εθελοντική προσφορά στον καθαρισμό του παράκτιου μετώπου απευθύνει ο Δήμος Γλυφάδας.

 
Τόπος τουρισμού ή κέντρο διερχομένων;
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Η Ελλάδα, παραλείποντας να εξασφαλίσει δευτεροβάθμια ή ισοδύναμη επεξεργασία των αστικών λυμάτων των οικισμών Προσοτσάνης, Δοξάτου, Ελευθερούπολης, Βάγιας και Γαλάτιστας, με ι.π. μεταξύ 2 000 και 10 000, παρέβη τις υποχρεώσεις που υπέχει από το άρθρο 4, παράγραφος 1, της οδηγίας 91/271,επισημαίνει το Δικαστήριο της ΕΕ (ΔΕΕ) σε καταδικαστική αποφ


ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΤΟΤΗΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
20/9/2017
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΤΟΤΗΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Τις τρεις βασικές προτεραιότητες του σχεδίου του Κυριάκου Μητσοτάκη για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση έκανε γνωστές, ο Μακάριος Λαζαρίδης.

 
ΚΡ. ΛΑΓΚΑΡΝΤ: Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ... ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20/9/2017
ΚΡ. ΛΑΓΚΑΡΝΤ: Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ... ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Να εκτιμώνται καλύτερα οι οικονομικές επιπτώσεις της διαφθοράς ζήτησε η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ.

 
ΤΟ SPIEGEL ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ
20/9/2017
ΤΟ SPIEGEL ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Η Άγκελα Μέρκελ αξίζει να καταψηφιστεί, καθώς είναι υπεύθυνη για το γεγονός ότι θα μπουν στην γερμανική Βουλή οι ναζί, γράφει χαρακτηριστικά ο Γιάκομπ Αουγκστάιν, αρθρογράφος και γιος του ιδρυτή του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», σε σχόλιό του με τίτλο «Μέρκελ, Η μητέρα του (ακροδεξιού λαϊκιστικού- κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία) ΑfD».

 
«ΘΕΕ ΜΟΥ, ΘΕΕ ΜΟΥ... ΨΥΧΙΚΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ»
20/9/2017
«ΘΕΕ ΜΟΥ, ΘΕΕ ΜΟΥ... ΨΥΧΙΚΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ» Η εκδοθείσα διδακτορική διατριβή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα, με τίτλο: «Θεέ μου, Θεέ μου… Ψυχική Εξάντληση και αποξένωση του Κληρικού», θα παρουσιαστεί στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θηβαίων «Πινδάρεια 2017», σήμερα, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 20.00, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Θηβαίων.
ΞΑΝΘΙΠΠΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΚΟΛΛΑΡΟΥ- ΚΑΛΛΕΡΓΗ
20/9/2017
ΞΑΝΘΙΠΠΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΚΟΛΛΑΡΟΥ- ΚΑΛΛΕΡΓΗ

Η Συγγραφέας – Ηθοποιός Τζένη Κολλάρου-Καλλέργη και η εκδόσεις Ωκεανός διοργανώνουν την παράσταση Ξανθίππη η γυναίκα του Σωκράτη.

 


Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας δείχνουν να κυριαρχούν στην αμερικανική αγορά.


οι οποίες παραμένουν σε παύση, παρά τη σοβαρή κρίση.
Πιστεύετε ότι θα κατορθώσει η νέα κυβέρνηση να φέρει σε πέρας απρόσκοπτα την αποστολή της;
20% Ναι
76% Όχι
3% Δεν ξέρω - δεν απαντώ
Eνημέρωση: 27/07 09:01
Ψηφίστε