Σαββατοκύριακo
27-28  Μαίου 2017
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2442RSS FEED
Αναδίπλωση Τσίπρα για το χρέος
Τα δεδομένα της διαπραγμάτευσης καθώς και των κόκκινων γραμμών της αλλάζει για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μετά το αποτυχήμενο Eurogroup της Δευτέρας και το νέο αδιέξοδο, η κυβέρνηση μελετά και το ενδεχόμενο να κάνει πίσω στο θέμα του χρέους.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ίσως η κυβέρνηση δεχθεί την πρόταση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος δεν δείχνει διατεθιμένος να κάνει πίσω.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ δεν κατέληξαν σε «κοινή θέση» έναντι της Ρωσίας, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, μετά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Κεντρική Μακεδονία, Νότιο Αιγαίο, Αττική και Κρήτη ήταν οι περιφέρειες με τον μεγαλύτερο αριθμό τουριστών το 2016.

 

Με αρκετή αποχή και πρώτη τη ΔΑΠ ΝΔΦΚ ολοκληρώθηκαν οι φετινές επεισοδιακές φοιτητικές εκλογές.

 
Σε καμπή παραμένουν οι σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Βελτίωση των αποτελεσμάτων της πέτυχε στο α΄ τρίμηνο του 2017 η Τράπεζα Πειραιώς, η διοίκηση της οποίας δημοσιοποίησε εκτλος των μεγεθών του ομίλου και τα βασικά σημεία του επιχειρησιακού της σχεδιασμού, με ορίζοντα το 2020.

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΟ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ
27/5/2017
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΟ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.
Αμετάβλητες οι τιμές των οικοδομικών υλικών
27/5/2017
Αμετάβλητες οι τιμές των οικοδομικών υλικών Αμετάβλητες παρέμειναν τον Απρίλιο οι τιμές των οικοδομικών υλικών, με τη μεγαλύτερη ανατίμηση να καταγράφεται στο πετρέλαιο κίνησης, λόγω τόσο της αύξησης των διεθνών τιμών όσο και της φορολογίας.
ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
27/5/2017
ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Με εκδηλώσεις λατρείας από χιλιάδες Βερολινέζους, κυρίως νέους και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έγινε δεκτός στη γερμανική πρωτεύουσα ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, για να μετάσχει σε δημόσια συζήτηση για τη Δημοκρατία.

 
«Ο φεμινισμός στα χρόνια της μεταπολίτευσης, 1974-1990: ιδέες, συλλογικότητες, διεκδικήσεις»
27/5/2017
«Ο φεμινισμός στα χρόνια της μεταπολίτευσης, 1974-1990:  ιδέες, συλλογικότητες, διεκδικήσεις» «Δεν είμαι του πατρός μου, δεν είμαι του ανδρός μου, θέλω να είμαι ο εαυτός μου», «Γυναίκα χωρίς άντρα, ψάρι χωρίς ποδήλατο», «Γυναίκες, να κάνουμε τον φόβο μας εξέγερση», «Το προσωπικό είναι πολιτικό».
«Η ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΙΤΙΟΥ»
27/5/2017
«Η ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΙΤΙΟΥ»

Ποια είναι η κληρονομιά των πλασμάτων του ανθρακα; Και από ποια μεγάλη κατάρα είναι στιγματισμένα; Τρεις εκδοχές της ίδιας ιστορίας. Με ίδια αρχικά δεδομένα, με ίδια την αρχική σκηνική εικόνα, ακολουθώντας διαφορετικό σεναριακό δρόμο, οπότε και διαφορετική κινησιολογική εξέλιξη, καταλήγουμε σε τρία εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους συμβάντα.

 


Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας δείχνουν να κυριαρχούν στην αμερικανική αγορά.


οι οποίες παραμένουν σε παύση, παρά τη σοβαρή κρίση.
Πιστεύετε ότι θα κατορθώσει η νέα κυβέρνηση να φέρει σε πέρας απρόσκοπτα την αποστολή της;
20% Ναι
76% Όχι
3% Δεν ξέρω - δεν απαντώ
Eνημέρωση: 27/07 09:01
Ψηφίστε

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης