Σαββατοκύριακo
13-14  Ιούλιος 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5046RSS FEED
Τελικά τα "Νούμερα" έχουν πρόβλημα με τους ... Αριθμούς!
Γράφει ο
Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Εξ αφορμής της συμμετοχής μου μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας στο μεγάλο συλλαλητήριο του Συντάγματος θέλω να σας επισημάνω κάποιες σκέψεις μου.

Κατά αρχάς θέλω να σας πω ότι...

είδα ανθρώπους όλων των ηλικιών από όλα τα μέρη της Ελλάδας να διαδηλώνουν με πάθος χωρίς κομματικές σημαίες αλλά με την γαλανόλευκη στα χέρια.

Ανθρώπους που οι "Αλητήριοι" της κυβέρνησης μαζί με τα δημοσιογραφικά τους  φερέφωνα εδώ και μέρες τους χαρακτήριζαν ως Φασίστες, Ακροδεξιούς, Γραφικούς κ.α.

Φυσικά τώρα μετά την μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση βούλωσαν το βρωμόστομα τους και άρχισαν το παραμύθι των αριθμών!

Συγκεκριμμένα το απύθμενο θράσος τους έφτασε σε τέτοιο βαθμό αθλιότητας, παρουσιάζοντας μας βίντεο που τράβηξαν από ελικόπτερο της Aστυνομίας και στο οποίο άκουσον άκουσον έσβησαν την ώρα της ... εγγραφή!!!!!

Για μένα είναι σίγουρο (από την στιγμή που δεν υπάρχει ήχος) ότι το τράβηξαν πριν ή μετά το τέλος της εκδήλωσης για να μας πούνε ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν τελικά μόλις ... 140.000 χιλιάδες!!!

Θα μου πείτε κάτι ανάλογο έκαναν και στην Θεσσαλονίκη όπου μας ανακοίνωσαν ότι συμμετείχαν μόλις 90.000 χιλιάδες ενώ στην πραγματικότητα ξεπέρασαν τις 400.000!

Φυσικά υπάρχει εξήγηση για όλες αυτές τις κατά καιρούς Μαϊμουδιές της Ηγεσίας της Αστυνομίας αφού όλοι γνωρίζουμε ότι είναι "διορισμένοι" οπότε λογικό είναι να έρπουν σαν Σκουλήκια και να γλύφουν ως σκυλάκια Κανίς την εκάστοτε εξουσία!

Επίσης δεν μπορώ να μην αναφέρω και την σχεδόν καθολική απουσία των τηλεοπτικών σταθμών και ειδικά της κρατικής τηλεόρασης στην οποία από ότι έμαθα απαγόρευσε την ζωντανή μετάδοση ο υπουργός ... Διαστήματος, Γαλαξία και Σύμπαντος ... κ. Παππάς!

Φαντάζομαι όλοι θυμόμαστε ότι παλαιότερα πολλά τηλεοπτικά κανάλια σήκωναν καθημερινά ελικόπτερα για να μας δώσουν πληροφορίες ακόμα και για την "κίνηση στους δρόμους".

Τώρα βέβαια σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός όχι μόνο δεν έκαναν κάτι ανάλογο αλλά φαίνεται ότι συμμετέχουν συνειδητά στην αλλοίωση των πληροφοριών και των γεγονότων προς όφελος των κυβερνώντων.

Των κυβερνώντων οι οποίοι όπως είπε και ο Μίκης Θεοδωράκης στην εναρκτήρια ομιλία του είναι ... Εθνομηδενιστές και Αριστερόστροφοι Φασίστες!

 

Υποσημείωση

Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι εδώ και καιρό οι σύγχρονοι Εφιάλτες του Ελληνισμού έχουν πουλήσει τα πάντα και για αυτό αντί να εκμεταλλευτούν αυτή την μεγαλειώδη Ειρηνική σύναξη του λαού για να διαπραγματευτούν αυτοί κοιτούν με χαρακτηρισμούς και ψεύτικα νούμερα να την ... υποβαθμίσουν!

Ντροπή τους!