Δευτέρα
28 Σεπτεμβρίου 2026
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5853RSS FEED
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗΝΔ: Η NOVARTIS ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
09/04/2019

Η υπόθεση Novartis αποδεικνύεται η μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση κατά πολιτικών αντιπάλων, τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, μετά τη διαβίβαση μέρους της δικογραφίας στη Βουλή.

Η ΝΔ χαρακτηρίζει δυστύχημα ότι «στο σκάνδαλο αυτό, ηθελημένα ή μη, φαίνεται να συμπράττουν και δικαστικοί λειτουργοί», που δέχθηκαν να ανακοινώσουν σε δόσεις το πόρισμά τους για την υπόθεση Novartis «εξυπηρετώντας επικοινωνιακές σκοπιμότητες του Μαξίμου».

«Το γεγονός, ωστόσο, ότι η Δικαιοσύνη στέλνει στο αρχείο τις δήθεν κατηγορίες, εκθέτει με πρωτοφανή τρόπο τους κυβερνητικούς σκευωρούς», τονίζει ακόμη η ΝΔ, σχετικά με την υπόθεση Novartis, και υπογραμμίζει ότι αυτοί θα απολογηθούν, καθώς εξακολουθούν να εργαλειοποιούν τη Δικαιοσύνη ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

 

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την υπόθεση Novartis:

Το δήθεν «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους» αποδεικνύεται η μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση κατά των πολιτικών της αντιπάλων.

Το δυστύχημα είναι ότι στο σκάνδαλο αυτό, ηθελημένα ή μη, φαίνεται να συμπράττουν και δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίοι δέχθηκαν να ανακοινώσουν σε… δόσεις το πόρισμά τους για την υπόθεση Novartis, εξυπηρετώντας έτσι τις επικοινωνιακές σκοπιμότητες του Μαξίμου. Σκοπιμότητες τις οποίες άλλωστε είχαν προαναγγείλει τα δημοσιογραφικά φερέφωνα της κυβέρνησης.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι η Δικαιοσύνη στέλνει στο αρχείο τις δήθεν κατηγορίες, εκθέτει με πρωτοφανή τρόπο τους κυβερνητικούς σκευωρούς. Ας γνωρίζουν ότι θα απολογηθούν, καθώς εξακολουθούν να εργαλειοποιούν τη Δικαιοσύνη ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων.
Όλοι οι πολίτες, άλλωστε, έχουν πια καταλάβει το φιάσκο της Novartis και τη σκευωρία που πήγε να στήσει μια κυβέρνηση η οποία έχει τα σκάνδαλα στο… πετσί-της.