Σαββατοκύριακo
28-29  Νοεμβρίου 2020
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3723RSS FEED
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΗΝ VILLA ΡΟΔΟΠΗΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ART-EST 2021
16/11/2020
Στη Villa ΡΟΔΟΠΗ στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς διαμένει ο ζωγράφος, λογοτέχνης, περφόρμερ και θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος μετά την ματαίωση του εικαστικού προγράμματος του Αθηναικού ART STUDIO EST- LA CHAMBRE εξαιτίας της έξαρσης του covid19, της καραντίνας και των πολλαπλών προβλημάτων για την άμεση επικοινωνία καλλιτεχνών και κοινού. 
Ο δυναμικός "σκορπιός" της τέχνης γιόρτασε τα γενέθλια του μόνος στον κήπο της Πινακοθήκης που έχει ιδρύσει στο νησί της καταγωγής του, με την συλλογή έργων Ελλήνων και ξένων εικαστικών δημιουργών.
Παρά τις αντιξοότητες αρχές Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ετήσιο εικαστικό-συλλεκτικό Ημερολόγιο του 2021. 
Τίτλος του "Αισθητικές ενοράσεις", 21 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ.
Το Ημερολόγιο κοσμούν φωτογραφίες ζωγραφικών συνθέσεων και performance που φιλοτέχνησε φέτος στη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων. 
Πρόκειται για έργα που αναφαίνονται και ζουν διαδραστικά. Η σύλληψη τους από το φωτογραφικό φακό του Ντάνυ Μαρτζώκα αναπαράγει την αυθόρμητη και αρχαική ομορφιά των μορφών και των μοτίβων τους σε χρονική οπτική και αισθητική διάρκεια αισιοδοξίας. 
 
Επιμέλεια έκδοσης, εκτύπωση: Ελευθέριος Καρτέρης.