Δευτέρα
13 Ιουλίου 2020
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3585RSS FEED
2019Η DS Automobiles στην Αυτοκίνηση Anytime
13/11/2019

Η γαλλική πολυτελής Μάρκα DS Automobiles θα βρίσκεται και φέτος στη μοναδική ετήσια έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, “Αυτοκίνηση Anytime 2019”, που θα πραγματοποιηθεί έως και τις 17 Νοεμβρίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Ακίνητου Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

 

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στην έκθεση, η DSAutomobiles θα αναδείξει την υψηλή αισθητική της γαλλικής κομψότητας και την τεχνογνωσία της μάρκας στα πολυτελή αυτοκίνητα. Στη φετινή έκθεση, η DS Automobiles θα παρουσιάσει επίσημα σε πρώτη Πανελλήνια Πρεμιέρα στο κοινό τα νέα E-Tense μοντέλα, το Plug-in υβριδικό DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, αλλά και το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα, το DS 3 CROSSBACK E-TENSE, τον προάγγελο των ηλεκτρικών οχημάτων νέας γενιάς, που μεταφέρει την state-of-the-art τεχνογνωσία από την Formula E, συνδυάζοντας τον δυναμικό χαρακτήρα με τις υψηλές επιδόσεις και την κορυφαία αποδοτικότητα.

 

Φυσικά, δυναμικό παρόν θα δώσουν και τα συμβατικά μοντέλα της Μάρκας, το απόλυτα εκλεπτυσμένο DS 7 CROSSBACK που συνδυάζει αρμονικά την AvantGarde αισθητική με τεχνολογίες αιχμής, αλλά και το νέο DS 3 CROSSBACK, το “Icon of High-tech style” αυτοκίνητο που αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας σε compact διαστάσεις.

 

Σας περιμένουμε στο περίπτερο 23 της DS Automobiles για να γνωρίσετε από κοντά τα μοντέλα της μάρκας με παράδοση στην avant garde, την αριστεία, την καινοτομία και την τεχνολογία, αλλά και όλο το φάσμα των υπηρεσιών της.