Παρασκευή
22 Ιανουαρίου 2021
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3778RSS FEED
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «AFFORDABLE ART FAIR»80 ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
07/07/2012
Μια νέα γκαλερί στο χώρο του Κολωνακίου, η οποία μετρά μόλις μερικού μήνες ζωή, η Art Kolonaki, σε συνεργασία με την εικαστική ομάδα «Art Way», ξεκίνησε πρόσφατα μια αμιγώς ιδιωτική πρωτοβουλία για την εξωστρέφεια της σύγχρονης Ελληνικής εικαστικής δημιουργίας.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να δείξει καταρχήν ότι, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η Ελλάδα συνεχίζει να παράγει Πολιτισμό με αξιώσεις και ταυτόχρονα, να αποδείξει ότι η Σύγχρονη Εικαστική Δημιουργία μπορεί να αποτελέσει εξαγώγιμο προϊόν για την Ελλάδα.

Έτσι, μετά από την επιτυχημένη πρώτη προβολή 130 αυθεντικών έργων Τέχνης από 50 σύγχρονους Έλληνες δημιουργούς, στην έκθεση «Taste of London» στο Regents Park του Λονδίνου, 21-24 Ιουνίου, σειρά έχει η Νέα Υόρκη!

Με συμμετοχή στην διεθνή έκθεση «Affordable Art Fair», η οποία διοργανώνεται για 4η φορά στην περιοχή των μεγάλων γκαλερί, στο Chelseyτης Ν. Υόρκης, 4-7 Οκτωβρίου, η Art Kolonaki πρόκειται να παρουσιάσει 80εικαστικά έργα, σύγχρονων Ελλήνων δημιουργών, έτοιμα προς πώληση στους επισκέπτες της έκθεσης, σε πολύ προσιτές τιμές.

Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει πάνω από2500 αγοραστές έργων Τέχνης, από αυτούς που αποκτούν μόλις το πρώτο τους έργο, μέχρι και καταξιωμένους συλλέκτες.