Σαββατοκύριακo
13-14  Ιούλιος 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5046RSS FEED
Μεγάλος ηθοποιός!... Σεφερλή πάρτον στο Δελφινάριο!
Γράφει ο
Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Το τελευταίο διάστημα συχνά πυκνά ακούμε την φωνή του Πρωθυπουργού να ολοκληρώνει κάποια ολιγόλεπτα τηλεοπτικά σποτ (πολιτικού περιεχομένου) με την φράση "Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη".

Μάλιστα στο τελευταίο ενεφανίσθη και στις οθόνες μας λέγοντας μας ο ίδιος ...

(με το μεγάλο υποκριτικό ταλέντο που διαθέτει) ότι τώρα οι έξω μας ακούνε, μας σέβονται και μας υπολογίζουν!

Ναι έχει δίκιο αλλά αυτός ο σεβασμός των Ευρωπαίων τοκογλύφων δεν είναι για μας αλλά για τον ίδιο και την παρέα του γιατί έχουν αποδειχθεί μέχρι στιγμή οι καλύτεροι Κοτσαμπάσηδες και Φοροεισπράκτορες των Γερμανικών ταμείων και όχι μόνο!

Φυσικά αυτή η επικοινωνιακή εμφάνιση χρειάζεται πολύ θράσος το οποίο σίγουρα διαθέτει ο κ. Τσίπρας και κατά την προσωπική μου άποψη είναι προπομπός των όσων θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Ήδη θεωρώ ότι έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο και για αυτό ακούμε καθημερινά τα νέα τους αφηγήματα τα οποία μας πλασάρουν με υπονοούμενα, χαμογελάκια και με μια περίσσια Υποκριτική ... σιγουριά.

Συγκεκριμένα μας λένε για την δήθεν καθαρή Αυγουστιάτικη έξοδο χωρίς να μας εξηγούν τι ακριβώς σημαίνει η ενισχυμένη εποπτεία από τους Ευρωπαίους τοκογλύφους.

Τι έξοδος είναι αυτή χωρίς την αναίρεση κανενός μνημονιακού μέτρου όπως ας πούμε μερική επαναφορά μισθών, συντάξεων,  κατάργηση ή μείωση του ΕΝΦΙΑ και γενικά κάποιο εκ των επώδυνων μέτρων που μας έχουν επιβληθεί τα τελευταία 8 χρόνια?

Επίσης αρχίζουν και μας λένε ότι θα αναιρέσουν ή θα καθυστερήσουν τις επερχόμενες μειώσεις των συντάξεων και του αφορολόγητου ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι αυτοί τα πρότειναν (έτσι λένε αυτοί που δήθεν τώρα τους σέβονται) και τα υπέγραψαν φαρδιά πλατιά προκειμένου να παραμείνουν όσο περισσότερο μπορούν στις Βο(υ)λευτικές και Υπουργικές τους καρέκλες! 

Ψεύτες κατ' επανάληψη δεν μπορούν πλέον να πείσουν κανέναν και όλη τους η προσπάθεια είναι για άλλη μία φορά να ξεγελάσουν ή και να φοβίσουν όσους περισσότερους μπορούν προκειμένου να μην καταποντιστούν εκλογικά οπότε να έχουν λόγο και συμμετοχή στις μετεκλογικές εξελίξεις!

κ. Τσίπρα χαρείτε με τον σεβασμό των αφεντικών σας και να είστε σίγουρος ότι αυτόν το σεβασμό δεν τον έχετε πλέον ως πρόσωπο από την μεγάλη πλειονότητα του Ελληνικού λαού ο οποίος σας θεωρεί Αρχιψευταρά, Ανίκανο και μεγάλο Θεατρίνο!

Ένα Θεατρίνο ο οποίος με το θίασο του τα τελευταία χρόνια μας παρουσίασε μια κακόγουστη παράσταση της οποίας το τέλος να είστε σίγουρος δεν θα έχει χειροκροτήματα αλλά το σύνθημα "Άι στα τσακίδια ξεφτίλες"!