Τετάρτη
20 Μαρτίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3104RSS FEED
ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣΗ Chopard στο Κόκκινο Χαλί
18/05/2018

Chopard επέλεξαν να φορέσουν πολλές διασημότητες στην πρεμιέρα της ταινίας "Solo: A Star Wars Story" του Ron Howard στις Κάννες. 

 

 

Οι παρακάτω διέσχισαν το κοκκινο χαλί φορώντας  Chopard:

 

 

Η Αυστραλή Ηθοποιός και Νικήτρια του Βραβείου Chopard 2018 ElizabethDebicki φώτισε το κόκκινο χαλί φορώντας ένα ζευγάρι σκουλαίκια σε πλατίνα με χρωματιστά διαμάντια και διαμάντια και ένα διαμαντένιο δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων, όλα από την  HauteJoaillerieCollection.

 

Ο Βρετανός Ηθοποιός καί Νικητής του Βραβείου Chopard 2018  JoeAlwyn  επέλεξε να φορέσει ένα ρολόι  L.U.CGMTOne σε ατσάλι.

 

 

 

 

Η Ινδή Ηθοποιός  SonamKapoor  ηταν σάν οπτασία με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με δύο κίτρινα διαμάντια σε σχήμα καρδιάς (28.99 καράτια) και διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε πλατίνα και λευκό χρυσό 18 καρατίων με ένα κίτρινο οβάλ διαμάντι κοπής μπριγιάν (17.58 καράτια) και διαμάντια, όλα από την  HauteJoaillerieCollection.

 

 

Η Βραζιλιάνα Μοντέλο  IzabelGoulart  ελαμπε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με ένα ζευγάρι διαμάντια κοπής σμαραγδιού (12.18 καράτια) και διαμάντια και ένα μπρασελέ σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια (50.34 καράτια), όλα από την  JoaillerieCollection.

 

 

Η Ρωσσίδα Χορεύτρια στον Πάγο  TatianaNavka  φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από την  HauteJoaillerieCollection  με φίλντισι (37.34 καράτια), διαμάντια (17.38 καράτια) και ζαφείρια.

 

 

Ο Κινέζος Τραγουδιστής  RoyWang  φόρεσε ένα ρολόι  L.U.CLunarOne  σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια και ένα δακτυλίδι από την  IceCubeCollection   σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια.

 

 

Η Κινέζα Μοντέλο  MingXi  φόρεσε ένα κολιέ σε λευκό χρυσό Fairmined 18 καρατίων με διαμάντια (47.53 καράτια), σκουλαρίκια σέ λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με ένα διαμάντι σε σχήμα καρδιάς (501 καράτια) και διαμάντια, όλα από την  HauteJoaillerieCollection.

 

 

Ο Κινέζος Σκηνοθέτης  Director LiHongqi φόρεσε ένα ρολόι  L.U.CLunarOne με μπλέ καντράν και κάσα από πλατίνα.

 

 

Η Λιβανέζα Τηλεπαρουσιάστρια  DialaMakki  φόρεσε ένα κολιέ από την  RedCarpetCollection  σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με σμαράγδια (96.35 καράτια) και διαμάντια (74.48 καράτια) και ένα ζευγάρι διαμάντένια σκουλαρίκια σέ λευκό χρυσό 18 καρατίων.