Τρίτη
23 Οκτωβρίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2955RSS FEED
ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣΆνδρος μια σύγχρονη πρόκληση
11/08/2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης

 Το 4ο διεθνές Φεστιβάλ  Άνδρου έχει καθιερωθεί και αγαπηθεί από το κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό. Υπέροχες παραστάσεις, στο Πέτρινο θέατρο της Άνδρου,  που καλύπτουν όλες τις επιλογές και αναδεικνύουν ακόμη πιο έντονα τη πολιτιστική διάσταση του νησιού.

Όμορφα και καλαίσθητα ξενοδοχεία, όπως το HotelSarizaSpring στα Αποίκια, δίνουν άλλο χρώμα στη διαμονή των επισκεπτών. Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου κα Γκέλυ Μανούσου , που η “πηγή” είναι μέσα στο χώρο της, φροντίζει μαζί με τους συνεργάτες της έτσι ώστε η διαμονή στο κατάλυμά της, σε δωμάτια με θέα τη θάλασσα ή το βουνό, να  σας αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις. Ευεξία και χαλάρωση, σε συνδυασμό με πλούσιο πρωινό και παραδοσιακές γεύσεις στο φαγητό της, κάνουν τις διακοπές σας ιδιαίτερες.

Το ξενοδοχείο ικανοποιεί και τον  πιο απαιτητικό επισκέπτη και οι θεματικές πολιτιστικές βραδιές  που επιμελείται η κα Μανούσου, σε ταξιδεύουν σε καταπράσινα μονοπάτια με μελωδίες και χρώματα.

Η παραδοσιακή  ταβέρνα στη Κρύα Βρύση του Γιώργου Χαλά, σου παρέχει τη δυνατότητα πέρα από τη σπιτική κουζίνα με αγνά υλικά από το κήπο τους, να απολαύσεις τη μαγευτική θέα που απλώνεται από τον Άνω Κατάκοιλο της Άνδρου.

Ωραίες και πεντακάθαρες παραλίες σε όλο το νησί κάνουν τη παραμονή σας, σε συνδυασμό με την επίσκεψη σας στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης-Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας  Γουλανδρή,  μια αξέχαστη εμπειρία. Κύριος στόχος του Mμουσείου  είναι να εξακολουθήσει να προσφέρει έμπρακτα τη δική του δημιουργική πρόταση στους σύγχρονους εικαστικούς προβληματισμούς και ενταγμένο στην τροχιά των διεθνώς δρωμένων στο χώρο των εικαστικών τεχνών και της αισθητικής παιδείας να συμβάλλει στην προώθηση της μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης, ελληνικής και διεθνούς στο ευρύ κοινό.

Η Άνδρος προσκαλεί και προκαλεί…..


Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης