Σαββατοκύριακo
18-19  Μαίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3163RSS FEED
Η τεχνική που θα σας... βάλει για ύπνο σε 60 δευτερόλεπτα!
15/06/2018

Κρατήστε αυτή τη σελίδα στα αγαπημένα σας, για την επόμενη φορά που δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε. Tην επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα αϋπνίας, δεν χρειάζεται να μετράτε προβατάκια! Ο ειδικός για τον ύπνο Δρ Άντριου Γουέιλ, επινόησε μία τεχνική αναπνοής, που μπορεί να σας βάλει σε διαδικασία ύπνου, μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα!

Ακολουθώντας τη συγκεκριμένη τεχνική, με την ονομασία 4-7-8, δύο φορές την ημέρα για 60 μέρες, θα δείτε μεγάλη διαφορά στον ύπνο σας. Το πλεονέκτημά της είναι ότι δεν χρειάζεται καθόλου εξοπλισμό και μπορείτε να την εξασκήσετε όπου κι αν είστε. Σύμφωνα με τον Δρ Γουέιλ, όσο περισσότερο εξασκείστε, τόσο πιο χαλαροί θα αισθάνεστε- θα σας βοηθήσει επίσης να ελέγξετε τον θυμό σας.

Η διαδικασία:

1) Eκπνεύστε αποκλειστικά από το στόμα, κάνοντας θόρυβο 2) Κλείστε το στόμα σας και εισπνεύστε ήσυχα από τη μύτη σας μετρώντας από μέσα σας μέχρι το τέσσερα 3) Κρατήστε την αναπνοή σας και μετρήστε μέχρι το επτά 4) Eκπνεύστε τελείως από το στόμα σας, κάνοντας θόρυβο και μετρήστε μέχρι το οκτώ. 5) Αυτή είναι μία αναπνοή. Τώρα εισπνεύστε ξανά και επαναλάβετε τον κύκλο τρεις ακόμη φορές.

 

http://www.stogiatro.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=44320:i-texniki-pou-tha-sas-valei-gia-ypno-se-60-defterolepta&catid=25:sex-euzwia&Itemid=138