Δευτέρα
10 Δεκεμβρίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3004RSS FEED
Καταστρέφουν την χώρα!
Γράφει ο
Φάνης Ζουρόπουλος

Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι Σοβιετικού τύπου . Βασίζεται στην απόκρυψη και στην παραπληροφόρηση, στην δημιουργία εικονικής πραγματικότητας, επιβεβαιώνουν δηλαδή οι άνθρωποι απόλυτα το ολοκληρωτικό ιδανικό τους που είναι όπως γράφει η Χάνα Αρεντ [στο ''Ολοκληρωτικό Σύστημα''], η κατάργηση της διαφοράς μεταξύ αλήθειας και ψέματος.

Είναι παλαιοημερολογίτες του Μαρξισμού - Λενινισμού που με την διχαστική πολιτική τους προσπαθούν να συγκαλύψουν την αποτυχία τους σε όλα: Από σημαιοφόροι της ''ανυπακοής'' του ''Δεν πληρώνω'', της ''σεισάχθειας'' και του αντιμνημονίου, έχουν μετατραπεί στους μεγαλύτερους φορομπήχτες και σφαγιαστές των μεσαίων και των φτωχών, ρέποντας ασυγκράτητα προς τον αυταρχισμό, την καθεστωτική νοοτροπία, την ασύστολη διαπλοκή, την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών, του τσάμπα τσαμπουκά!

Καταστρέφουν την χώρα ακολουθώντας το πιο σάπιο και απαρχαιωμένο μοντέλο κομμουνισμού που κατέρρευσε οριστικά ακόμα και στην Μητρόπολη του Σοβιετική Ένωση.....

Είναι λυπηρό που ένα μεγάλο ποσοστό πολιτών δεν αντιλαμβάνεται πού το πάνε........

Έχω ακόμα ελπίδες και αντιστάσεις ότι θα υπάρξει φυσιολογική, υγιής αντίσταση απέναντι στην κουλτούρα του μίσους, της άρνησης και της παρακμής που βιώνει η χώρα. Η πρώτη ανάγκη σήμερα πιστεύω ότι είναι να ξαναβάλουμε τα άτομα μας στην θέση του υπεύθυνου πολίτη μιας δημοκρατικής χώρας όπως ήταν και πρέπει να παραμείνει η Ελλάδα....... ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.....

* Ο Φάνης Ζουρόπουλος είναι τ. πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. και εκτελεστικός πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (Ε.Ε.Δ.)

 

http://www.tovimatisaigialeias.gr/1540-katastrefoun-tin-xora#.Wh765lwSLpM.email