Πέμπτη
20 Ιανουαρίου 2022
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 4141RSS FEED
Εντυπωσιακά χτενίσματα: Το Α και το Ω της γυναικείας εμφάνισης
Η Χριστίνα Αγγελή, ιδιοκτήτρια των κομμωτηρίων "Aggelos- Xristina hair Salon", είναι η αγαπημένη hair stylist των επωνύμων. Σχεδόν όλοι έχουν εμπιστευτεί την κόμη τους στα χέρια της. Εκείνη;

Έχει θαυματουργήσει και αυτό αποδεικνύει η πολύχρονη επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο. Χαρακτηριστικό της η πρωτοτυπία που υιοθετεί στα χτενίσματα τα οποία κατορθώνει και παντρεύει τόσο εναρμονισμένα με την κομψότητα και το καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Η Χριστίνα μας αποκαλύπτει στην "Έξυπνη Ζωή" μυστικά για να έχουμε πάντοτε το κεφάλι μας εντυπωσιακό και ...ήσυχο!

Χριστίνα, ποιά είναι η φιλοσοφία των κομμωτηρίων σου;

Η πηγή έμπνευσης που κυριαρχεί μέσα από την καλλιτεχνική ομάδα των κομμωτηρίων Aggelos- Xristina hair Salon είναι η καθημερινότητα της πόλης, Θέλοντας να βάλουμε χρώμα στο μουντό και γκρι που κυριαρχεί, προτείνουμε έντονες ασυμμετρίες, ασύνδετα τμήματα και αντιθέσεις χρωμάτων που αναδεικνύονται μέσα από τις προτάσεις μας.

Εμπνευστείτε μαζί μας!

Τι σημαίνει για εσένα γυναίκα με έντονη προσωπικότητα;

Αποτυπώνοντας τους έντονους ρυθμούς της πόλης, βλέπουμε μία γυναίκα ρόκ με πιο έντονο χαρακτήρα, έντονες ασυμμετρίες και ασύνδετα τμήματα σε άμεση συνάρτηση του χαλκού και του βιολέ, καθώς και της σοκολάτας με έντονη αντίθεση σε απόχρωση του μελιού μας δίνουν μια γυναίκα με πιο έντονη προσωπικότητα.

Χριστίνα ποιές είναι οι τάσεις στα χρώμα των μαλλιών το 2012;

Κοιτάζοντας πίσω στο 2011, θα μπορούσαμε να δώσουμε ένα γενικό χαρακτηρισμό για τις τάσεις στο χρώμα των μαλλιών. Θα λέγαμε, ότι ήταν η χρονιά με φυσική, ανέμελη natural διάθεση. Τα Ombre είχαν την τιμητική τους και είδαμε πολλές γυναίκες να έχουν επιμεληθεί άβαφη την ρίζα, για να φαίνονται τα μαλλιά πιο ανέμελα, και όχι τόσο χρωματικά επιτηδευμένα.

Όσον αφορά το 2012, θα έδινα ένα τίτλο και θα έλεγα ότι αυτή την χρονιά, τα μαλλιά γίνονται πιο trendy! Το ύφος στις τάσεις των μαλλιών αλλάζει και οι τολμηρές μπορούν να παίζουν με διάφορα χρώματα στα μαλλιά τους!

Όπως καταλαβαίνεις Θάλεια μου, εδώ τα νέα είναι ευχάριστα για τις τολμηρές με ρόκ διάθεση. Το 2012 είναι η χρονιά που μπορείς να εμφανιστείς με ιδιαίτερα χρώματα , να κάνεις συνδυασμούς χρωμάτων με μπλε, μωβ, φούξια, μπορντώ είτε η βάση σου είναι μαύρη, ξανθιά, πλατίνα, γκρί η κόκκινη. Σημασία έχει να εκφράσεις του εαυτό σου και να επιλέξεις κάτι που ταιριάζει στον χαρακτήρα και στην διάθεση σου.

Ποιά είναι η πρόταση σου για τις πιο συντηρητικές φίλες μας;

Οι γυναίκες που επιθυμούν την μονοχρωμία που ποτέ δεν είναι βαρετή, κατά την άποψη μου ,μπορούν να διαλέξουν ένα χρώμα ,που καθώς θα τους πηγαίνει χρωματικά θα μπορεί συγχρόνως , να βγάλει θηλυκότητα αλλά και δυναμισμό .

Σίγουρα είτε διαλέξουν καστανές, κόκκινες η ξανθές αποχρώσεις, δεν θα είναι μόνο στη μόδα αλλά και στο ύφος της εποχής.

Το 2012 οι ανταύγειες θα έχουν την τιμητική τους, όχι όμως στην μορφή που φαντάζεσαι. Προτείνω στις φίλες μας να κάνουν ανταύγειες λεπτές, που να μπερδεύονται στο χρώμα της βάσης τους. Χρησιμοποιείστε ένα η περισσότερα χρώματα με τέτοιο τρόπο, ώστε από μακριά οι ανταύγειες να μην διαγράφονται , αλλά να δίνουν λάμψη και τρισδιάστατη εικόνα στο κούρεμά σου.

Επίσης μία ακόμη τάση που θα επικρατήσει, είναι ο κρυφές ανταύγειες, οι ανταύγειες δηλαδή στο εσωτερικό των μαλλιών, που φαίνονται μόνο όταν εσύ το επιλέγεις ανάλογα με το χτένισμα σου.

Μια ιδέα που προτείνω για τις αναγνώστριες μας είναι να κάνουν ανταύγειες κάτω από την φράντζα τους.

Ας διαλέξουν χρώματα που κάνουν αντιθέσεις. Μην φοβηθούν, οι τάσεις του 2012 το επιτρέπουν!


http://www.exipno.gr/index.php/smartlife/omorfia/26123-2012-01-30-08-02-05