Σαββατοκύριακo
24-25  Φεβρουαρίου 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 4906RSS FEED
ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣΘηλυκός Τζέημς Μποντ κλέβει έγγραφα του τουρκικού ΓΕΝ!!
Συνεχίζουν ακάθεκτα τα τουρκικά ΜΜΕ την τζειμσμποντικού τύπου προπαγάνδα τους με σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Μετά από το πρακτορείο Ειδήσεων Ανατολία και τις εφημερίδες Χουριέτ και Daily News που είχαν ισχυρισθεί πριν από λίγες ημέρες ότι ένας «γόης» πράκτορας της κυπριακής Κυβερνητικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ξελόγιασε την αξιωματούχο του ΟΗΕ, Σόνια Μπάχμαν και υπέκλεψε 6500 σελίδες με απόρρητα έγγραφα του διεθνούς οργανισμού για το Κυπριακό, στο χορό των «αποκαλύψεων» μπήκε και η εφημερίδα «Σταρ» με στόχο αυτή τη φορά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμά της, μία ελληνίδα κατάσκοπος που καταζητείται από τις τουρκικές αρχές μετέφερε στην Ελλάδα απόρρητα έγγραφα του τουρκικού ΓΕΝ με σχέδια δράσης τουρκικών μονάδων για το ενδεχόμενο ελληνοτουρκικού πολέμου.

Τα έγγραφα φέρονται να εκλάπησαν από ναυτική βάση στη θάλασσα του Μαρμαρά και έχουν ήδη συλληφθεί 49 ύποπτοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία εν ενεργεία στρατιωτικοί.

Της υπόθεσης έχει επιληφθεί και η τουρκική δικαιοσύνη, με τον εισαγγελέα Φικρέτ Σετζέ, ο οποίος είχε αναλάβει και την υπόθεση Εργκενεκόν.
Σύμφωνα με το Kanal D, η υπόθεση δεν περιορίζεται μόνο στον τομέα της στρατιωτικής κατασκοπίας καθώς εκλάπησαν και έγγραφα τουρκικών αμυντικών βιομηχανιών.