Σαββατοκύριακo
13-14  Ιούλιος 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5046RSS FEED
Μάθανε ότι ... μας κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ και πλάκωσαν ... Όλοι!
Γράφει ο
Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Δεν ξέρουμε πλέον αν πρέπει να κλαίμε ή να γελάμε με τα όσα συμβαίνουν στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ!

Μετά τους Σκοπιανούς οι οποίοι δηλώνουν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου (πιθανόν με παγωμένο σπέρμα αφού εμφανίσθηκαν στην περιοχή μετά από σχεδόν 600 χρόνια) τώρα μας προέκυψαν και οι φίλοι μας οι Αλβανοί οι οποίοι δηλώνουν ότι είναι απόγονοι του ... γνωστού μας ημίθεου Αχιλλέα!

Παράλληλα δε δηλώνουν ότι είναι και απόγονοι των Τρώων τους οποίους κατέλαβαν οι Έλληνες με το γνωστό κόλπο του Οδυσσέα με το Δούρειο ίππο.

Βέβαια εδώ έχουμε μια αντίφαση την οποία δεν μας εξηγούν και έχει να κάνει με το ότι αφού ο Αχιλλέας ήταν Αλβανός γιατί πολέμησε εναντίων των Τρώων που ήταν και αυτοί Αλβανοί?

Γελοίες ιστορίες οι οποίες όμως έχουν σχέση με την γνωστή παροιμία.

Το βέβαιο είναι ότι την συγκεκριμένη στιγμή όπου μας κυβερνάει η γνωστή παρέα με τους πολλούς Εθνομηδενιστές,  Άθεους και πιθανόν Τουρκόσπορους όλα είναι δυνατόν να συμβούν.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν σε λίγο καιρό οι Τούρκοι μας πούνε ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Αθανάσιος Διάκος, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος και ο Παπαφλέσσας ήταν Τούρκοι αντικαθεστωτικοί των οποίων απόγονοι είναι οι σημερινοί Γκιουλενιστές οι οποίοι έκαναν την απόπειρα πραξικοπήματος το 2016!

Επίσης μην σας φανεί περίεργο αν ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογώντας την πρόσκληση, την ανοχή αλλά και τις πολλαπλές από ότι διαβάζουμε Ελληνοποιήσεις (με δικαίωμα ψήφου) σε Λαθροεισβολείς από το Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν να επικαλεστεί τις Ελληνικές τους ρίζες αφού από τα μέρη τους πέρασε κάποτε ο Μέγας Αλέξανδρος!

Φίλες/οι οι καταστάσεις δείχνουν πλέον να έχουν ξεφύγει τελείως και στο τέλος δεν θα ξέρουμε ποιος είναι ποιος αφού η Ιστορία, η Θρησκεία αλλά ακόμα και η Οικογένεια μπαίνουν στο μπλέντερ της Παγκοσμιοποίησης και γίνονται ένας αχταρμάς από τον οποίο θα προκύψουν οι μελλοντικές γενιές.

Οι γενιές οι οποίες θα είναι Ανιστόρητες, Άθεες ακόμα και Άφυλες όπου πολλά παιδάκια βλέποντας την διαδικασία αναπαραγωγής με το θηλυκό και το αρσενικό στην φύση θα αναρωτιούνται πως προέκυψαν αυτά  αφού οι γονείς τους είναι ... του ίδιου φύλου!!!

Τελειώνοντας και θέλοντας να το ελαφρύνουμε επισημαίνω στους φίλους μας τους Αλβανούς ότι αν ψάχνουν τις ρίζες τους καλό είναι να δούνε την περίπτωση του Πάρη και όχι του Αχιλλέα.

Του Πάρη ο οποίος πιθανόν να είναι ο γνήσιος πρόγονος πολλών εξ αυτών αφού όπως είναι γνωστό ... "έκλεψε" ... την ωραία Ελένη!