Σαββατοκύριακo
13-14  Ιούλιος 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5046RSS FEED
Μικροί άνθρωποι σε μεγάλες θέσεις
Γράφει ο
Γιάννης Πρεβενιός
Υπό το καθεστώς πανικού και ερήμην του κ. “Λεφτά υπάρχουν” οι μέχρι τώρα υποστηριχτές και άβουλοι θιασώτες των προδοτικών του επιλογών άρχισαν να συνασπίζονται για να ... αποφύγουν την διάλυση και την τιμωρία τους προσπαθώντας με τις υποκριτικές τους ικανότητες να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι ήταν η αιχμή του δόρατος των αθλιοτήτων του κ. Παπανδρέου μια και σιώπησαν την περίοδο που ο εν λόγω κύριος με τις πράξεις και τα λεγόμενα του έσπρωχνε την Ελλάδα στις δαγκάνες του Δ.Ν.Τ, των τραπεζιτών και της... Μέρκελ.

Επίσης ας μη ξεχνάμε ότι εν συνεχεία οι κύριοι αυτοί υποστήριξαν με "θέρμη" λεκτικά το καταστροφικό για όλους μας μνημόνιο αλλά και ουσιαστικά εφαρμόζοντας από υπουργικές θέσεις τις “θανατηφόρες” συνταγές του.

Ποιος μπορεί πλέον να εμπιστευτεί τον Β’’ αντιπρόεδρο που τον Ιούνιο δήλωνε ότι είναι ανεπίτρεπτο να εκβιάζεται ο πολίτης να πληρώνει φόρους μέσω του λογαριασμού της Δ.Ε.Η και τον Σεπτέμβριο μας υποχρέωσε ως “νταβατζής” του χειρίστου είδους να πληρώσουμε το γνωστό χαράτσι. (Αλήθεια ο Α’ αντιπρόεδρος που μας έλεγε ότι το μνημόνιο είναι ευτυχία πού έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό;)’

Όλοι αυτοί έχει αποδειχτεί πλέον περίτρανα ότι ήταν “μικροί άνθρωποι σε μεγάλες θέσεις” και για αυτό θα πρέπει να φροντίσουμε να τους αποδώσουμε σύντομα αυτό που τους αξίζει δηλ. κάποιοι να δικαστούν και να πάνε στην φυλακή και κάποιοι άλλοι (κόμματα και πρόσωπα) να εξαφανιστούν για πάντα από την πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο αυτού του τόπου!

prevejohn@yahoo.gr