Πέμπτη
5 Νοεμβρίου 2026
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5890RSS FEED
ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ8ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ GINABACHAUER
04/08/2016

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ GINABACHAUER θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Κέρκυρα, μεταξύ 28-30 Αυγούστου 2016. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.


Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ GINABACHAUER, που διοργανώνεται από το ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ GINABACHAUER, το ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ C.V. ALKAN-P.J.G. ZIMMERMAN και τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΙΡΟΓΙΩΡΓΟΥ-ΣΙΓΑΡΑ, σε συνεργασία με τηνΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ», την ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, το ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ «Η ΚΟΡΥΦΩ», παρουσιάζει νέους βραβευμένους σολίστ και σύνολα σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα σχηματισμένο από έργα μεγάλων συνθετών.

Ιδρυτής και Καλλιτεχνικό Διευθυντής του ΦΕΣΤΙΒΑΛ GINABACHAUER είναι ο Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας-Σγούρδας.

Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ GINABACHAUER έχει θέσει ως βασικούς του σκοπούς, να διατηρήσει με κάθε δυνατό μέσο ζωντανή τη μνήμη της αξέχαστης GinaBachauer, να προσφέρει υποτροφίες σε ταλαντούχους νέους μουσικούς για σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως και να διοργανώνει συναυλίες για την ανάδειξη ανερχόμενων
καλλιτεχνών.

HGinaBachauer υπήρξε προσωπικότητα διεθνούς κύρους, υποδειγματική μουσικός που πρόσφερε βαθιά ικανοποίηση και ευτυχία σε όσους την άκουσαν σε ρεσιτάλ και συναυλίες ή σε όσους μαθήτευσαν κοντά της.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΟΛΙΣΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ:

ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ, κλαρινέτο
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΣΗΣ, φλάουτο
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΕΡΚΕΖΟΣ, βιολί/πιάνο
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, κλαρινέτο
ΦΙΟΝΑ ΜΑΤΟ, πιάνο
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΙΣΙΡΓΗΣ, πιάνο
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΙΟΥΠΟΥΛΗΣ, βιολοντσέλο/πιάνο
ΗΛΙΑΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ, κλαρινέτο
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣΜΑΝΩΦ, σοπράνο
ΑΝΝΑ ΖΗΝΕΛΗ, φλάουτο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΙΑΝΗΣ, κρουστά
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΖΙΑΝΗΣ, κρουστά

ΣΥΝΟΛΟ ΠΝΕΥΣΤΩΝ "ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ"
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΝΘΗΣ, μουσική διδασκαλία

ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΧΑΛΚΙΝΩΝ ΠΝΕΥΣΤΩΝ "ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ"
ΑΛΕΞΗΣ ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ, μουσική διεύθυνση