Τετάρτη
8 Δεκεμβρίου 2021
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 4098RSS FEED
I-PAD SCHOOLΕκπαιδευτική καινοτομία απο τη Νέα Γενιά Ζηρίδη
30/10/2013

Συμμετέχοντας ενεργά στην νέα ψηφιακή εκπαίδευση, η Νέα Γενιά Ζηρίδη δημιούργησε το i-Pad school, ένα σχολείο που πραγματοποιεί το 50% των μαθημάτων του μέσα απο τα ατομικά i-Pad των μαθητών και τους διαδραστικούς πίνακες Apple - TV. Το i-Pad School πραγματοποιείται απο την Δ’ Δημοτικού μέχρι και τη Β’ Γυμνασίου. 

O στόχος του i-Pad School είναι η ανάπτυξη πολλών προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών, όπως η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η έρευνα, η σφαιρική και κριτική σκέψη καθώς και η συνεργασία και η ομαδικότητα μέσα από τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρουν τα i-Pads.

Η ένταξη και εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στις αίθουσες, αποτελεί αίτημα της ψηφιακής εποχής για κινητοποίηση των μαθητών και αποτελεσματικότερη πρόσληψη και αφομοίωση της γνώσης. Το i-Pad School, ενεργοποιεί το ευχάριστο παιχνίδι της γνώσης και παράλληλα εξοικειώνει τους μαθητές στην χρήση ενός σημαντικού μελλοντικού τους επαγγελματικού εργαλείου.

Στο πλαίσιο του i-Pad School, κάθε μαθητής δημιουργεί το δικό του περιεχόμενο στο προσωπικό του I-Book και το μοιράζεται με άλλους μαθητές δημιουργώντας νέο διαδραστικό περιεχόμενο μέσα απο διάφορα εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά projects που συνεισφέρουν ενεργά στη μάθηση και στην πολυδιάστατη καλλιέργεια των μαθητών.

Πληροφορίες για τη Νέα Γενιά Ζηρίδη

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη συνδυάζει την οικογενειακή, ιστορική παράδοση 80 ετών με τη συνεχή καινοτομία, εφαρμόζοντας με συνέπεια την προσωποποιημένη μάθηση (personalized learning) και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά ακαδημαϊκά αποτελέσματα. Σε ένα πρότυπο campus με οικολογικές εγκαταστάσεις σε έκταση 80 στρεμμάτων στα Σπάτα, το σχολείο προσφέρει ένα πολυδιάστατο και εξειδικευμένο φάσμα εκπαιδευτικών, κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, με έμφαση στη μοναδικότητα και τις ιδιαίτερες κλίσεις του κάθε μαθητή. Εξελίσσοντας διαρκώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, η Νέα Γενιά Ζηρίδη καλλιεργεί στους μαθητές της ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες ζωής και όλα τα αναγκαία εργαλεία για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας εποχής, συντελώντας στην επιτυχία και στην ευτυχία τους.