Πέμπτη
25 Ιουλίου 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5058RSS FEED
Η συκοφαντία είναι η δύναμη των δειλών και των σημερινών ... Ψευτοαριστερών!
Γράφει ο
Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Τελικά αυτοί οι Αριστερόστροφοι Φασίστες  (δημόσιος χαρακτηρισμός του Μίκη Θεοδωράκη) της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι έχουν το αλάθητο του Πάπα με αποτέλεσμα να μην δέχονται καμία άλλη άποψη ή αντίλογο στα θεωρήματα αλλά και στα πεπραγμένα τους.

Έτσι ως πραγματικοί ...

Φασίστες έχουν δημιουργήσει μία νέα φιλολογική σχολή αλλοιώσεως των νοημάτων των λέξεων, των πράξεων αλλά και αυθαίρετων χαρακτηρισμών προσώπων, ομάδων και κινημάτων.

Βέβαια αυτοί οι αυθαίρετοι λεκτικοί και καταγγελτικοί χαρακτηρισμοί τους έχουν ένα και μόνο στόχο να απαξιώσουν, να λοιδορήσουν και να στοχοποιήσουν όσους αντιδρούν στις κυβερνητικές αντιλαϊκές και παράνομες πολλές φορές πράξεις τους.

Ενώ αποδείχτηκαν και αποδεικνύονται καθημερινά οι καλύτεροι υπηρέτες του μνημονίου και οι μεγαλύτεροι σφουγγοκολλάριοι των σύγχρονων Γερμανών Ναζιστών της Ευρώπης με περίσσιο και απύθμενο θράσος δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν ως ακροδεξιούς και ετερόκλητο όχλο όλους όσους συμμετείχαμε στα συλλαλητήρια για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Μάλιστα για να έχουν άλλοθι κρατάνε ακόμα σε δικαστική εκκρεμότητα το κόμμα της Χρυσής Αυγής για να μπορούν να ταυτίζουν και να κατηγορούν ως οπαδό της όποιον από εμάς δεν συμφωνεί μαζί τους.

Προσωπικά θεωρώ ότι αυτό το μόρφωμα είναι ένα σκόπιμο δημιούργημα του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος για να μαζεύει και να ελέγχει πραγματικά περιθωριακά και ακραία άτομα των οποίων τα λεγόμενα και τις πράξεις χρησιμοποιεί για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης αλλά και ως αρνητικό δείκτη σύγκρισης σε σχέση με τις υποτιθέμενες δικές του δημοκρατικές αρχές!

Φυσικά είμαι σίγουρος ότι στο σύνολο των οπαδών της θα υπάρχουν και κάποιοι παραπλανημένοι συμπολίτες μας οι οποίοι δεν είναι ακραίοι και την ακολουθούν γιατί δεν γνωρίζουν τα βαθύτερα πιστεύω των ηγετικών της στελεχών αλλά και πιθανόν δεν έχουν και την ωριμότητα της πολιτικής σκέψης να καταλάβουν το τι και ποιους ακριβώς εξυπηρετεί η ύπαρξης της ως “υπόδικη” Κοινοβουλευτική ομάδα.

Για να επανέλθω στο θέμα μου σας θυμίζω τις κατά καιρούς λεκτικές διαφοροποιήσεις των Συριζαίων οι οποίοι ως “Νονοί” … πραγματικά δίνουν τα ρέστα τους αφού την Τρόικα την βάφτισαν Θεσμούς ανεβάζοντας μάλιστα των αριθμό των ελεγκτών μας από τρεις σε τέσσερις.

Τα έσοδα της ληστρικής φορολογικής επιδρομής εις βάρος όλων μας, τις μειώσεις μισθών, συντάξεων αλλά και των δραματικών περικοπών στην Υγεία, Παιδεία και Άμυνα τα ονομάζουν πλεονάσματα από τα οποία θα δώσουν ως ζητιανιά κάποια ψίχουλα σε λίγους από αυτούς που οι ίδιοι φτωχοποίησαν ακόμα περισσότερο κατά την διάρκεια της κυβερνητικής τους θητείας.

Πανηγυρίζουν ότι δήθεν κατάφεραν να μας βγάλουν από τα μνημόνια ενώ δέσμευσαν την χώρα για εκατό χρόνια στο υπέρ ταμείο για την εκμετάλλευση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Επίσης ενώ υποτίθεται ότι βγήκαμε μας έμειναν αμανάτι οι περικοπές μισθών, συντάξεων, η υπερφορολόγηση, τα μεγάλα πλεονάσματα, ο αντισυνταγματικός (κατά το νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας) ΕΝΦΙΑ κ.α.

Όσο για το δήθεν κατόρθωμα τους να μην περικοπούν οι συντάξεις που οι ίδιοι είχαν υπογράψει και συμφωνήσει για το 2019 είμαι σίγουρος ότι ήταν εξ αρχής συμφωνημένο με τους δανειστές να γίνει έτσι και για αυτό προέβαλαν τόσο καιρό την δήθεν αντίσταση τους με τόσο δημοσιογραφικό “κρότο” με σκοπό βέβαια να ξεγελάσουν για άλλη μία φορά τους συνταξιούχους να τους χρωστούν χάρη και να τους ξαναψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές για να μην καταποντιστούν.

Ως ραδιούργοι τελευταία ανέσυραν από τα συρτάρια τους υπαρκτά και ανύπαρκτα σκάνδαλα του παρελθόντος ενώ αποφεύγουν να μας εξηγήσουν αυτά που ειπώθηκαν πρόσφατα από τον κ. Καμμένο (και επιβεβαίωσε και ο κ. Κοτζιάς) ότι η κυβέρνηση επιχορηγήθηκε με 50 εκατομμύρια ευρώ από τον κ. Σόρο για να προωθήσει την συμφωνία των Πρεσπών δηλ. αυτή την συμφωνία που ξεπουλά την Μακεδονία μας.

Η τελευταία τους επαίσχυντη προσπάθεια είναι αυτή του διχασμού των Κληρικών και κατά συνέπεια της αναστάτωσης της Ελληνικής Κοινωνίας για την εκμετάλλευση της Εκκλησιαστικής περιουσίας και την εκδίωξη των απλών Παπάδων από την ενιαία αρχή πληρωμών δηλ. από το δημόσιο.

Μάλιστα στα πλαίσια του κοινωνικού αυτοματισμού για να δημιουργήσουν προσδοκίες αλλά και κοινωνικές αντιπαραθέσεις είχαν το θράσος να υποσχεθούν ότι στην θέση των “εκδιωχθέντων” Ιερωμένων θα προσλάβουν δέκα χιλιάδες ανθρώπους στο δημόσιο!

Σε σχέση με αυτό και για τις αντιδράσεις της πλειονότητας των Μητροπολιτών είδαμε όλοι στο παραμάγαζο της κυβέρνησης δηλ. στην κρατική ΕΡΤ τον ξεπεσμό της υποτιθέμενης σοβαρής δημοσιογράφου της κ. Ακριβοπούλου η οποία χαρακτήρισε ακροδεξιούς τέσσερις Μητροπολίτες.

Της κ. Ακριβοπούλου η οποία όταν απειλήθηκε ότι θα μηνυθεί από τους θιγόμενους έβαλε την ουρά στα σκέλια και ανακάλεσε ζητώντας συγνώμη και δηλώνοντας ότι είχε το “ακαταλόγιστο” λόγω … πυρετού!

Να είστε βέβαιοι ότι όλα αυτά ειπώθηκαν όχι λόγω πυρετού ή μεθυσιού αλλά λόγω κομματικής γραμμής η οποία αν μη τι άλλο δείχνει ξεκάθαρα το πόσο αδίστακτοι είναι όλοι αυτοί οι τύποι οι οποίοι με σχέδιο και με πολλαπλές δόσεις Γκαιμπελισμού δηλητηριάζουν καθημερινά την ψυχή και το μυαλό του Ελληνικού λαού ο οποίος όμως πρέπει να γνωρίζουν συσσωρεύει μεγάλη οργή η οποία όταν έρθει η ώρα θα τους στείλει στον … Αγύριστο αλλά και πολλούς από αυτούς στο εδώλιο της δικαιοσύνης.

Εδώ θέλω να πω και στον φίλο μου το Μανώλη (προφανώς πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ και τα βλέπει όλα καλώς πεπραγμένα) ο οποίος δεν είχε πιθανόν το θάρρος να με χαρακτηρίσει ευθαρσώς μπροστά μου ακροδεξιό αλλά μου είπε ότι τα γραφόμενα μου είναι στα πλαίσια της ακροδεξιάς ρητορικής ότι δεν αποδέχομαι την άποψη του (η οποία είναι η γνωστή Συριζαίικη γραμμή) και ότι αντιθέτως θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ήπιο και ευγενή σε σχέση με τα “Γαλλικά” που ακούω καθημερινά από τους περισσότερους συμπολίτες μας για το κόμμα του.

Ναι είμαι ήπιος σε σχέση με την οργή που νιώθω όταν βλέπω τις Υπουργάρες του συνονθυλεύματος που μας κυβερνάει (στο οποίο όπως είναι γνωστό συμμετέχουν οι ΑΝΕΛ και οι καιροσκόποι του ΠΑΣΟΚ) να μας λένε ψέματα στην τηλεόραση ότι δεν έχουν κάνει καμία περικοπή σύνταξης κάτω από 1000€ ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έκοψαν 200€ από τα 600€ που έπαιρνε η γηραιά και χήρα μητέρα μου.

Ναι είμαι εξοργισμένος γιατί με ξεγέλασαν με τα ψέματα τους όπως τους περισσότερους Έλληνες και τους ψήφισα το Γενάρη του 2015 καθώς και έπεισα πολλούς από το περίγυρο μου να πράξουν το ίδιο και νιώθω υπόλογος για αυτό.

Ναι είμαι θυμωμένος που έτρεχα να ψηφίσω ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015 και ο κωλοτούμπας αρχηγός του το έκανε ΝΑΙ καταστρατηγώντας την βούληση του 62% του Ελληνικού λαού.

Τέλος νιώθω οργή που οι νέοι άνθρωποι εγκαταλείπουν την πατρίδα μας προς αναζήτηση καλύτερων συνθηκών και προοπτικών ζωής και αυτοί οι ανάλγητοι τύποι με τις πολιτικές και τις ιδεοληψίες τους αντικαθιστούν με μυριάδες λαθρομεταναστών (με την αιτιολογία των δήθεν προσφύγων οι οποίοι είναι ελάχιστοι) οι οποίοι όχι μόνο δεν προσαρμόζονται ως φιλοξενούμενοι και ευγνώμονες στην δική μας Κοινωνική και Πολιτιστική πραγματικότητα αλλά αντιθέτως θέλουν να μας επιβάλλουν με την βοήθεια των εγχώριων Αριστερών ψευτοανθρωπιστών τις δικές τους αναχρονιστικές και παράλογες για τον Δυτικό κόσμο Θρησκευτικές και Πολιτιστικές τους ιδιαιτερότητες.

Ως επίλογο λέω στον φίλο μου το Μανώλη ότι μπορεί η ρητορική μου να φαντάζει ακραία αλλά έχει να κάνει με τις πράξεις, τις πρακτικές και τις παραλήψεις των συντρόφων του οι οποίες εδώ και καιρό αγγίζουν τα όρια της Εθνικής προδοσίας και έτσι θα τους καταλογιστούν όταν έρθει η ώρα από τον Ελληνικό λαό.