Πέμπτη
25 Ιουλίου 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5058RSS FEED
Γιατί το ΠΑΣΟΚ στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ
Γράφει ο Γιάννης
Πρεβενιός
Εδώ και καιρό παρακολουθώ την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να φορτώσει στο ΣΥΡΙΖΑ όλες τις αντιδράσεις της Ελληνικής κοινωνίας, οργανωμένες και μη, ορθόδοξες και ανορθόδοξες!

Βλέποντας και ακούγοντας το σκούξιμο των κυβερνητικών στα τηλεπαράθυρα άρχισα να παρακολουθώ πιο προσεχτικά τα δρώμενα και έτσι κατέληξα σε μια προσωπική άποψη την οποία σας παραθέτω παρακάτω.

Ο συλλογισμός μου ξεκινάει με το ερώτημα αν θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι παντού και πάντα για να οργανώνει και να συμμετέχει στις αντιδράσεις για τις οποίες κατηγορείτε από το ΠΑΣΟΚ.

Η απάντηση είναι ΟΧΙ μια και θα έπρεπε τα εκλογικά του ποσοστά αλλά και η κομματική του υποδομή να είναι πολύ μεγάλη.

Ο λόγος λοιπόν που επιμένουν οι του ΠΑΣΟΚ να στοχοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι, έχοντας υπόψη τους  την απαξίωση του πολιτικού συστήματος  στα μάτια των διαμαρτυρομένων πολιτών ποντάρουν στην πιθανή άρνηση πολλών εξ αυτών να ταυτοποιηθούν και να δηλωθούν ως κατευθυνόμενοι οπαδοί ενός κόμματος!

Με αυτόν λοιπόν τον γκεμπελίστικο τρόπο προσπαθούν τις γενικευμένες και αυθόρμητες εκδηλώσεις αγανάκτησης του λαού να τις παρουσιάσουν ως μεμονωμένες και κατευθυνόμενες, προσδοκώντας στην συρρίκνωση τους!

Φυσικά είναι μακριά νυχτωμένοι αφού μέρα με την ημέρα και ώρα με την ώρα, φροντίζουν με τις αντιλαϊκές αποφάσεις και τα έργα τους να μεγαλώνει η οργή μας.

prevejohn@yahoo.gr