Σαββατοκύριακo
5-6  Ιούλιος 2025
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5403RSS FEED
ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕΓεννηματά: Κενό γράμμα οι εξαγγελίες του Τσίπρα για το Μάτι
14/05/2019

«Δέκα μήνες μετά την τραγωδία στο Μάτι οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες παραμένουν γράμμα κενό», σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά πριν από λίγη ώρα αφού πραγματοποίησε επίσκεψη στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο Χαλάνδρι.

 

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι ενώ έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος φαίνεται πως τίποτα δεν έχει βελτιωθεί και διορθωθεί.


«Στο και πέντε, την ώρα της μάχης προσπαθούν να αλλάξουν το σχέδιο διαχείρισης κρίσεων. Δεν έχουν αξιοποιήσει ούτε τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό, ούτε τους κοινοτικούς πόρους. Οι ίδιες ελλείψεις, οι ίδιες αδυναμίες, τα ίδια προβλήματα», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισημαίνοντας ότι «πάλι θα βασιστούμε στο φιλότιμο των ανθρώπων που ρίχνονται στη φωτιά, τους οποίους στηρίζουμε. Καλούμε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό έστω και τώρα να ενεργοποιηθούν. Όχι άλλα θύματα και καταστροφές».