Σάββατο
30 Μαΐου 2020
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3540RSS FEED
ΓΙΑ ΤΟ 2019Νέα ανάδοχος του Trophée Chopard
14/05/2019

Με τακτική παρουσία στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών και φίλη της Caroline Scheufele, η Κινέζα ηθοποιός Zhang Ziyi θα απονείμει τα βραβεία Trophée Chopard στις 20 Μαίου 2019 τιμώντας με τον τρόπο αυτό δύο ιδιαίτερα πολλά υποσχόμενα ταλέντα του διεθνούς κινηματογραφου.

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Φεστιβάλ Pierre Lescure, και του Thierry Fremaux, Γενικού Διευθυντού και της Caroline Scheufele, Συν Προέδρου και Καλλιτεχνικής Διευθύντριας της Chopard, θα παρεβρεθει στο επίσημο δείπνο πού θα γίνει στην Agora, δίπλα στο Palais des Festivals. 

H Chopard αποκαλύπτει τίς δραστηριότητές της στη διάρκεια του 72ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβαλ των Καννών 14 -25 Μαίου, 2019 Από το 1988, η Chopard και το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, γραφουν μαζί την ιστορία του Κινηματογράφου.

Ως επίσημος ιστορικός χορηγός, ο Ελβετικός Οικος Κοσμηματοποιίας και Ωρολογοποιίας αφιερώνει την εμπειρία του στο Φεστιβάλ δημιουργώντας τον θρυλικό Χρυσό Φοίνικα στα εργαστήριά του, μαζί με όλα τα αλλα βραβεία πού απονέμονται στην τελετή λήξης. Φέτος, η CarolineScheufele, Συν-Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Οίκου, επέλεξε το θέμα της Αγάπης, πού θά κυριαρχεί σε ολες της δραστηριότητες της Chopard κατά τη διάρκεια του δεκαπενθημέρου του Φεστιβάλ των Καννών. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται το λανσάρισμα της τελευταίας Red Carpet Collection, μια εντυπωσιακή σειρά από 72 δημιουργίες της Ηaute Joaillerie πού σχεδίασε ειδικά η Caroline Scheufele για να ομορφύνουν τις πιο ομορφες ηθοποιούς του Φεστιβάλ για το διάσημο Κόκκινο Χαλί αλλά και για τις άλλες μαγικές βραδιές – όπως την LOVE Night, τά Trophée Chopard και το Gentlemen’s Evening – πού οργανώνονται από τον Οικο, και σίγουρα θα δώσουν στην La Croisette το ρυθμό των αμέτρητων συναισθημάτων.