Σαββατοκύριακo
31  Οκτωβρίου 2026
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5886RSS FEED
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ 3ΗΜΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΗΣΕΓΚΑΙΝΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
15/12/2016

Τη Τρίτη το βράδυ 20 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα καθιερωμένα εν όψει των Αγίων Ημερών εγκαίνια Ομαδικής Έκθεσης Αγιογραφίας γνωστών αξιόλογων Αγιογράφων στα πλαίσια 3ημερου Πολιτιστικών Δρώμενων Τέχνης στο Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου & του Μουσείου Βορρέ με τη στήριξη του Ακαδημαϊκού & Προέδρου του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου Ευάγγελου Μουτσόπουλου.

Θέμα της έκθεσης «ΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΝΑΓ ΕΝΝΗΣΗ».Στο πιάνο ο Πρωτοψάλτης Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής Γρηγόρης Κακούρης οπου θα ψάλλει Βυζαντινούς εορταστικούς ύμνους

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. ο Ηθοποίος.Σκηνοθέτης. Καθηγητής Δραματικής Τέχνης Πάρις Κατσίβελος στο Θεατροποιημένο Αναλόγιο «Φωτεινές Διαδρομές». Σκηνοθετεί, επιμελείται και ερμηνεύει τα 2 κεφάλαια ο «Γέρων Παισιος και ο Πάτηρ Πορφύριος» από το βραβευμένο του βιβλίο " Με Πυξίδα Το Φώς'

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ,8 μ.μ. των Εκδόσεων ΘΥΡΑ. Θα γίνει παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Κασαμπαλάκου «Ο Αυγερινός». Μια μουσική αφήγηση για τον αυτισμό και την αγάπη.

Θα ακολουθήσει ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ στισ 9 30 μ.μ..με Μαριάννα Ελευθερίου στο βιολί και Τατιάνα Σίνκεβιτς στο πιάνο.

Το Τριήμερο Πολιτιστικών Δρώμενων Τέχνης τελεί υπό την αιγίδα του Μουσείου Βορρέ και του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου με τη στήριξη του Ακαδημαικού Ευάγγελου Μούτσόπουλου. Toν συντονισμό της διοργάνωσης επιμελείται η Argy Pappas Tsiota.