Τρίτη
13 Οκτωβρίου 2026
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5868RSS FEED
Λάδι ομορφιάς για μεταξένια επιδερμίδα
25/11/2017

Όποια γυναίκα κι αν ρωτήσεις θέλει να αποκτήσει μεταξένια επιδερμίδα γι’ αυτό και χαλάει πολλά χρήματα σε κρέμες προσώπου. Το μυστικό όμως κρύβεται στη φύση. Στα φυσικά προϊόντα.

Εμείς λοιπόν σήμερα σου προτείνουμε να φτιάξεις ένα λάδι ομορφιάς το οποίο μόλις το απλώσεις στο πρόσωπό σου θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά.

Υλικά

1 φλ. αμυγδαλέλαιο

1 μικρό φλ. άνθη πορτοκαλιάς

1 μικρό φλ. άνθη άλισον το εύοσμο

1 μικρό φλ. άνθη λίλιουμ

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε το λάδι με τα άνθη και αφήνουμε το μείγμα για δεκαπέντε μέρες σε ένα βάζο. Ανακινούμε μια φορά την ημέρα. Ύστερα, σουρώνουμε το λάδι και το διατηρούμε σε σκιερό μέρος για ένα μήνα. Κάθε βράδυ απλώνουμε κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό. Είναι ενυδατικό, λευκαντικό, αντιγηραντικό και θα αναζωογονήσει το πρόσωπό σου από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές!

http://www.stogiatro.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=45942:ladi-omorfias-gia-metaksenia-epidermida&catid=26:omorfia