Πέμπτη
25 Ιουλίου 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5058RSS FEED
Η μισή αλήθεια είναι προσπάθεια συγκάλυψης της άλλης μισής
Γράφει ο
Γιάννης Πρεβενιός
Οι εγχώριοι υπηρέτες των ΜερκοΣαρκοζί και των τραπεζιτών έκαναν πάλι το θαύμα τους πετώντας μας για άλλη μια φορά την μπανανόφλουδα του αποπροσανατολισμού από τα σημαντικά και τα μεγάλα που γίνονται ερήμην μας μια και δεν μας επιτρέπουν εδώ και καιρό να πάμε σε εκλογές για να στείλουμε πολλούς από αυτούς στον “διάολο” κι ακόμα παραπέρα!

Μιλώ για το θέμα του Εφραίμ και της «εντολής» προφυλάκισής του για τις γνωστές μπίζνες με τις ανταλλαγές δημόσιας περιουσίας!

Είναι προφανές ότι το... πολιτικοδημοσιογραφικό κατεστημένο κρατά «εφεδρείες» σημαντικών θεμάτων και την στιγμή που το εξυπηρετεί τα αμολά σαν πυροτεχνήματα για να προκαλέσει κώφωση και τύφλωση στην πλειονότητα του λαού ενώ πολλοί εξ ημών στο άκουσμα της είδησης είπαμε την γνωστή φράση «Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι»  μια και στο τέλος θα τα συγκαλύψουν όλα!

Ο Εφραίμ σίγουρα δεν είναι «άγιος» και άμοιρος ευθυνών και θέλω να πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα έχει τα στοιχεία που απαιτούνται για αυτή την εντολή όμως το ύποπτο είναι γιατί την συγκεκριμένη στιγμή; Και το κυριότερο (το οποίο δείχνει την προσπάθεια υποτίμησης της νοημοσύνης όλων μας), τελικά ο ηγούμενος τα έκανε όλα μόνος του;

Κύριοι Δικαστές, η μισή αλήθεια είναι προσπάθεια συγκάλυψης της άλλης μισής και θα έπρεπε κάποιος από εσάς να έχει το θάρρος να μας πει αν την δεδομένη στιγμή ενεργείτε με άνωθεν εντολές και «πιέσεις» για να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες!

Επίσης θα έπρεπε να καταγγείλετε με θάρρος όσους πολιτικούς εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή (άσχετα αν καλύπτονται από τις παραγραφές και τις ασυλίες) γιατί η σιωπή και η ανοχής σας απέναντι σε όλο αυτό τον πολιτικό συρφετό υποβαθμίζει και ξευτελίζει στην συνείδηση ολόκληρου του λαού το ύψιστο λειτούργημα σας.


prevejohn@yahoo.gr