Σαββατοκύριακo
30-31  Μαίου 2020
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3541RSS FEED
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΠρόγραμμα «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ»
20/03/2018

Με την κλήρωση 1 αυτοκινήτου και 10 tablets, καθώς και εκατοντάδες άλλα δώρα ολοκληρώθηκε το επιτυχημένο Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προνομίων και εκπαίδευσης που υλοποιεί ο Όμιλος για τρίτη συνεχή χρονιά και απευθύνεται σε επαγγελματίες τεχνίτες και εμπόρους οικοδομικών υλικών που προτιμούν σταθερά τα προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ.

 

Πιο συγκεκριμένα, περισσότεροι από 5.000 επαγγελματίες τεχνίτες από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο Πρόγραμμα «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» διεκδικώντας το μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο MitsubishiL200 αξίας 30.000€. Μεγάλος τυχερός αναδείχθηκε ο κ. Σ. Τσάκος από τα Άβδηρα Ξάνθης. Η παράδοση του αυτοκινήτου από τους εκπροσώπους του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ πραγματοποιήθηκε στο συνεργαζόμενο κατάστημα οικοδομικών υλικών «ΓΟΥΛΑΣ», από όπου ο μεγάλος νικητής προμηθεύεται τα προϊόντα σακευμένου τσιμέντου ΗΡΑΚΛΗΣ.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ θα συνεχιστεί και το 2018. Στόχος του Προγράμματος παραμένει τόσο να εδραιώσει την εικόνα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ως προτιμητέος συνεργάτης των πελατών του, όσο και να αυξήσει τα επίπεδα ικανοποίησης των τελικών αγοραστών-τεχνιτών προς τα κανάλια διανομής δομικών υλικών. Παράλληλα, το Πρόγραμμα ήδη από πέρυσι υποστηρίζεται και από τη νέα διαδραστική πλατφόρμα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ www.xtizoumemazi.gr. Εδώ οι ενδιαφερόμενοι τεχνίτες και σημεία λιανικής πώλησης συμμετέχουν εύκολα και γρήγορα στο Πρόγραμμα, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνονται για τις νέες εφαρμογές του τσιμέντου, τις τάσεις στις κατασκευές και τα νέα προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ.

 

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Σχετικά με τη LafargeHolcim

Η LafargeHolcim είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο δομικών υλικών και λύσεων και εξυπηρετεί τεχνίτες, οικοδόμους, αρχιτέκτονες και μηχανικούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος που χρησιμοποιούνται σε οικοδομικά έργα από οικονομικά προσιτή στέγαση και μικρά τοπικού χαρακτήρα έργα, μέχρι τα μεγαλύτερα και πλέον τεχνικά και αρχιτεκτονικά σύνθετα έργα υποδομών. Καθώς η αστικοποίηση επηρεάζει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, ο Όμιλος παρέχει καινοτόμα προϊόντα και κατασκευαστικές λύσεις, με μία ξεκάθαρη δέσμευση προς την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.  Κατέχοντας ηγετικές θέσεις σε όλες τις περιοχές, ο Όμιλος LafargeHolcim απασχολεί περίπου 90.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 80 χώρες και διαθέτει ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο ανάμεσα στις αναπτυσσόμενες και τις ώριμες αγορές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lafargeholcim.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter @LafargeHolcim

Περισσότερα στο www.lafarge.gr και www.lafargeholcim.com