Δευτέρα
17 Δεκεμβρίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3011RSS FEED
Τη μάχη της Αττικής θα την κερδίσουμε με το σπαθί μας!
Γράφει ο
Νίκος Πέππας

Το Μάτι Αττικής, ο τόπος που σήμανε για την πατρίδα μας αυτή την αδιανόητη τραγωδία, επιλέχθηκε από εμάς τους αθλητές της ξιφασκίας με αμαξίδιο, ως τόπος διεξαγωγής του πανελλήνιου πρωταθλήματός μας για το 2018.

Τη στιγμή που κάποιοι πολιτικοί της κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης συνεχίζουν να ειρωνεύονται τις ευαισθησίες μας για την εκατόμβη νεκρών αλλά και για την εγκληματική αδιαφορία που αδιάλειπτα μαυρίζει το μέλλον της περιοχής, εμείς που τυχαίνει να είμαστε ενεργοί πολίτες της Ανατολικής Αττικής, στέλνουμε το δικό μας δυνατό μήνυμα και διεκδικούμε να αναστήσουμε την περιοχή μας ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ!

Η παράλληλη διαμαρτυρία των κατοίκων των καμένων με τη διεξαγωγή του μεγαλειώδους Μαραθωνίου, αποδεικνύει πως η κεντρική διοίκηση της χώρας και η περιφέρεια Αττικής λύνουν τα προβλήματα από το facebook και το twitter και καμιά φορά και με στημένες τηλεοπτικές συνεντεύξεις εξυπηρετώντας το life style και όχι την ουσία. Και η ουσία είναι πως το Μάτι όπως και η Μάνδρα καίγονται και πνίγονται αντίστοιχα στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Τόσο με την ιδιότητα του αυτοδιοικητικού όσο και με την ιδιότητα παρολυμπιακού αθλητή που έχει ντυθεί με την γαλανόλευκη, θέλω να δηλώσω προς κάθε κατεύθυνση πως η διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματός ξιφασκίας με αμαξίδιο στις 25 Νοεμβρίου στο Μάτι, είναι μόνο η αρχή.

Όλοι όσοι αγαπούμε την Περιφέρειά μας θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε με πράξεις τους πάσχοντες συμπολίτες μας και για να προσφέρουμε στην Αττική μας το μέλλον που της αξίζει.

Θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη με το σπαθί μας!

 

 https://nikospeppas.gr/index.php/enimerosi/26-ti-maxi-tis-attikis-tha-tin-kerdisoume-me-to-spathi-mas

 

(Πρωταθλητής ξιφασκίας με αμαξίδιο, τ. Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής, πρώην αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσου)