Τετάρτη
8 Δεκεμβρίου 2021
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 4098RSS FEED
ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΣΤΙΑ»«Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ...ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ»
18/10/2013

Ένα αθλητικό γεγονός συμβολικού χαρακτήρα με σύνθημα «Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ...ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» διοργανώνεται από το κέντρο κοινωνικής φροντίδας «ΕΣΤΙΑ», σε συνεργασία με τον Δήμους Φιλοθέης-Ψυχικού και Αθηναίων.

Η «ΕΣΤΙΑ», είναι ένα ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο (έτος ίδρυσης 1982), που παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης, κοινωνικής φροντίδας και υποστηριζόμενης διαβίωσης σε άτομα με νοητική υστέρηση (www.eseepa.gr)

«Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ...ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» είναι μια αθλητική εκδήλωση συμβολικού χαρακτήρα, όπου εκατό περίπου παιδιά με νοητική υστέρηση θα τρέξουν ή θα περπατήσουν λίγα μέτρα, έχοντας την ηθική και οικονομική υποστήριξη σπουδαστών από ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και ΙΕΚ, εταιρειών και φίλων. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τον κάθε αθλητή θα ενισχύσει την προσπάθεια ανέγερσης ενός ακόμη σπιτιού στο Πικέρμι, για άτομα με νοητική υστέρηση.

Στην εκδήλωση θα παίξει η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και θα συμμετέχουν, ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΡΣΑΚΕΙΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΕΣΗ.

Ο ξεχωριστός μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2013 στον πεζόδρομο της Διουνσίου Αρεοπαγίτου (πλησίον Μεροπείου Ιδρύματος).