Τετάρτη
8 Δεκεμβρίου 2021
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 4098RSS FEED
ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑΗ BIOFIAL HYDRAULICS στην Διεθνή Έκθεση Ανελκυστήρων
06/11/2015

Για τρίτη συνεχόμενη φορά η BIOFIAL HYDRAULICS συμμετείχε με επιτυχία στην Διεθνή Έκθεση Ανελκυστήρων INTERLIFT 2015, που διοργανώθηκε στο Augsburg της Γερμανίας από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου.

Εκπρόσωποι της εταιρίας υποδέχτηκαν μεγάλο πλήθος επισκεπτών που πέρα από τα ποιοτικά υδραυλικά προϊόντα για την βιομηχανία των ανελκυστήρων που παράγει η εταιρία, μπόρεσαν να δουν για πρώτη φορά την παρουσίαση ενός καινοτόμου υδραυλικού ανελκυστήρα εν κινήσει, ο οποίος λειτουργούσε με τηλεσκοπικό συγχρονισμένο υδραυλικό κύλινδρο και διέθετε οδήγηση μέσω inverter για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και αύξηση της συνολικής απόδοσης του ανελκυστήρα.

Τα προϊόντα της BIOFIAL HYDRAULICS προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών εταιριών και επαγγελματιών από κάθε χώρα του κόσμου που αναζητούν ποιοτικές λύσεις για τα υδραυλικά ανυψωτικά συστήματα ανελκυστήρων, καθώς και από εκπροσώπους του υπάρχον διεθνές πελατολόγιου της εταιρίας από 44 χώρες της υφηλίου. 

Η έκθεση INTERLIFT 2015 σημείωσε φέτος ρεκόρ συμμετοχών με 541 εκθέτες από 43 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως, καλύπτοντας συνολικό εκθεσιακό χώρο που υπερέβη τα 42,500 m². Την έκθεση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 20.000 επαγγελματίες του χώρου, αριθμός που καθιστά την συγκεκριμένη έκθεση ως την μεγαλύτερη έκθεση της βιομηχανίας ανελκυστήρων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Ελλάδα, έχοντας υψηλή θέση στον παγκόσμιο βιομηχανικό κλάδο των ανελκυστήρων, συμμετείχε με 11 εταιρίες, οι περισσότερες από τις οποίες αναπτύσσουν έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.