Τετάρτη
22 Μαΐου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3167RSS FEED
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣΙΛΙΟΝ: ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
13/06/2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια περιβαλλοντική δράση του Δήμου Ιλίου, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με Σχολεία της πόλης και τη WWF Ελλάς, με τη συμμετοχή πολλών μαθητών και τη συνδρομή της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Πρασίνου του Δήμου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018.

Η δράση είχε θέμα «Το περιβάλλον στα χέρια των μαθητών» και υλοποιήθηκε στο Άλσος Ιλίου, με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών και την ενεργοποίησή τους, προκειμένου να συμβάλλουν στην καθαριότητα και στη φροντίδα του πρασίνου της πόλης.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, φανερά ικανοποιημένος, δήλωσε:

«Σήμερα τα παιδιά έστειλαν ένα δυνατό οικολογικό μήνυμα ότι το Περιβάλλον είναι στα χέρια όλων μας και η προστασία του εξαρτάται από τις καθημερινές μας συνήθειες.

Με συλλογική προσπάθεια, σε συνδυασμό με τις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες και τα προγράμματα του Δήμου μας, το Ίλιον θα συνεχίσει να αποτελεί μια νοικοκυρεμένη, καθαρή πόλη, με πολύ πράσινο και πολίτες με υψηλή περιβαλλοντική ευαισθησία.

Θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και να ευχαριστήσω θερμά τους εκπαιδευτικούς, τη WWF Ελλάς και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος για τη διοργάνωση της δράσης, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της.»