Παρασκευή
22 Ιουνίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2833RSS FEED
100 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣΔιαδημοτικοί αγώνες κολύμβησης
19/06/2017

Οι 100 αθλητές και αθλήτριες από τους Δήμους Φιλοθέης - Ψυχικού,  Νέου Ηρακλείου, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου και του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς που συμμετείχαν στους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης  2017 που διοργάνωσε το Ν. Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» ζωντάνεψαν το Κολυμβητήριο Δ.Α.Κ Πολιτεία του Δήμου Κηφισιάς και χειροκροτήθηκαν από προπονητές και γονείς προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Όλα τα αγωνίσματα διεξήχθησαν υπό συνεχή βροχή και αυτό το γεγονός ήταν η αιτία που πολλές συμμετοχές παιδιών τόσο από τον δικό μας Δήμο, όσο και από τους άλλους, ακυρώθηκαν.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, Επίσης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» κ. Αχιλλέας Κουρέπης ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη των Αγώνων και ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ.Νικήτας Κόκκαλης. Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση αποτέλεσε η προγραμματισμένη βράβευση της Σοφίας Δάρα κορυφαία αθλήτρια της ελληνικής Κολύμβησης που μας έκανε υπερήφανους με τις επιτυχίες της.

Συνολικά οι αθλητές και αθλήτριες του Δήμου Κηφισιάς τα οποία συμμετέχουν στο Τμήμα Κολύμβησης του Νομικού Προσώπου  «Δημήτριος Βικέλας» συγκέντρωσαν 12
μετάλλια, από τα οποία 5 χρυσά , 3 αργυρά και 4 χάλκινα.

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης